Nytt år – nya utmaningar!

Det är en speciell känsla att träda in i ett nytt år – alldeles blankt och orörd. Året som väntar med nya möjligheter och nya utmaningar! Själv använder jag en traditionell kalender där jag för in professionella möten – föreläsningar men också privat träffar – samtal – planerade resor och en massa annat.

Det är en härlig och mycket speciell känsla att skriva in planerade aktiviteter på alldeles blanka sidor. Den fylls naturligtvis på efterhand/ kan förändras – flexibilitet är ett nyckelord för mig – men redan nu finns en del föreläsningar inbokade under hösten – som blir intensiv med bl a släpp av den nya boken. Det känns väldigt bra att vara efterfrågad och bäst av allt – att själv kunna styra sina kalender!

GOTT NYTT ÅR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s