Lycka och livsnjutning

Att lycka till ca 50 procent är genetiskt betingat visar lyckoforskning världen över- 10 procent är kopplat till hur vi har det – och så har vi hela 40 procent att jobba med! Forskning visar att lyckliga människor ägnar mycket tid åt familj och vänner – de är snälla – optimistiska – hjälpsamma – tacksamma OCH har förmåga att njuta av livet och att leva i nuet.

Träffar många som verkar ha svårt att njuta – får dåligt samvete om de hänger i solstolen i stället för att jobba i trädgården – om de dricker ett glas vin en alldeles vanlig dag – om de hoppar städningen och i stället går på bio – man unnar sig lite ledighet efter att ha jobbat hårt och så vidare!

Själv har jag aldrig haft svårt för att njuta – hänger just nu i solen – med kaffe och lite choklad – lyssnar på naturen – ser en båt på det glittrande havet – livskvalitet -njutning och lycka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s