Du kan aldrig ändra på någon annan – bara på dig själv

En del känner sig alltid missförstådda – ingen ser dem – ingen lyssnar – allt är någon annans fel. De kan lägga timtal på att prata om andra och hur dessa andra borde förändra sig – göra si eller så! I stället för att lägga tiden på att förbättra andra så vore det klokt att lägga tid på att förbättra och utveckla sig själv. Du kan nämligen aldrig förändra någon annan – bara dig själv – och genom att själv förändras så kommer omgivningen se dig på nytt sätt och bemöta dig därefter – leenden föder leenden – vänlighet föder vänlighet – och vips är den där – den positiva spiralen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s