Låt inte rädslan hindra dig från att förverkliga dina drömmar!

Läste en intressant intervju i dag med en välkänd skådespelare som fick frågan – vad är det viktigaste som hänt dig i ditt liv? Svaret blev – att jag vågade gå min egen väg och inte låta rädslan hindra mig från att leva livet fullt ut. Så sant och vilket bra svar. Jag har mött alltför många människor som burit på drömmar som de en gång velat förverkliga. Så har åren passerat, man har gått till ett bra jobb, men alls inte det som en gång var livets dröm. Man kanske lever i en relation som är OK, men inte mer. Låter dagarna rulla på för att till sist ställa sig själv frågan – var det verkligen detta som var livet? Lev ditt liv fullt ut NU och låt inte rädslorna hindra dig från att leva det liv du drömmer om.

 

P1030280 (2)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s