Tillhör du dem som ofta får problem i olika relationer?

Under hösten har jag varit ute på en spännande och händelserik ”bokturné” med min nya bok, Relationer – himmel eller helvete. Då har jag fått höra historier om brustna relationer. Jag lever i mitt tredje äktenskap och funderar på att bryta upp. Jag trodde att det skulle bli bättre denna gången, men inte alls. Ja, liknande berättelser har jag fått ta del av och det är intressant för ofta tycks de som en gång hamnat fel ”råkar ut för” samma sak gång efter annan. Han/hon är gift, lovade bryta upp eller jag kan inte lita på honom/ henne. Jag känner mig fångad varje gång, jag vill så gärna men det blir bara fel.

Eller kan det handla om jobbrelationer. Du förstår, chefen släpper aldrig fram mig. Alltid får någon annan gå före. Jag känner mig utanför, ingen verkar tycka om mig. Sara får alltid intressanta arbetsuppgifter, men aldrig jag.

Om du känner igen dig så fundera över varför detta händer dig? Är det enbart omvärldens ”fel” eller har du genom ditt sätt att vara kanske också del i det som sker? Klokt är i alla fall att lära mer om relationen till dig själv.

https://www.tollgerdt.se/butik

Relationer Omslag_Framsida_170308 - Kopia - Kopia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s