Tillit och förtroende – grunden för bra relationer

Att känna förtroende för och att kunna lita på varandra är centralt för en bra relation, kanske till och med det allra viktigaste. Det tar tid att bygga upp tillit och förtroende, men det kan raseras och förstöras otroligt snabbt. Det gäller att vara varsam om detta kapital, tilliten, för har den en gång fått sig ett litet hål så blir det aldrig mera detsamma. Detta gäller i kärleksrelationer, men också i vänskap, familjen, kundrelationer och mycket annat. Eller som här på bilden – när jag skulle ut och rida på Pampas i Argentina (något ringrostig – både på hästryggen och i spanskkunskaperna) men tack vare gott förtroende för och tillit till den trevlige ”gaucho” som jag red tillsammans med så gick det perfekt!

 

PICT2264

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s