Hur har du det med relationen till dig själv?

Relationen till dig själv – den viktigaste av de alla. Hur tar du hand om den? Är det något du överhudtaget funderar över? Om inte så är det kanske dags. Det finns en enda person som är med dig livet igenom – som du aldrig kan lämna – inte skiljas från och det är du själv. Så klokt att lära känna sig själv på djupet, fundera över varför du reagerar som du gör i olika situationer. Varför känner en person sig kränkt om chefen tillrättavisar honom/henne medan en kollega överhuvudtaget inte reflekterar över samma sak? Varför blir någon ledsen om ett par arbetskamrater går på bio utan att fråga om han eller hon vill följa med – när någon annan inte ägnar detta en tanke? Här handlar det om relationen till sig själv, att våga möta sitt inre och ställa sig själv frågan – varför reagerar jag som jag gör?

https://www.hd.se/2017-10-02/relationen-till-sig-sjalv-ar-den-viktigaste

IMG_4711-0

 

3 reaktioner till “Hur har du det med relationen till dig själv?

  1. Väldigt intressant inlägg. Synd bara att det länkar en fortsättning till en tidning som många, däribland jag inte är prenumerant på och därmed inte kan läsa vidare. Må så vara att det endast kostar 1 kr men… Nåväl synd i.a.f.

    Gillad av 1 person

    1. Instämmer – ofta det är länkar till intressanta artiklar Kikki – i detta fallet hittar du ju allt i boken – Relationer – himmel eler helvete – eftersom det är medieintervju med mig om boken – men visst är det synd att alla inte kan läsa – själv brukar jag betala 1 kronor om det är något jag vill läsa!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s