Om du vill sova gott om natten

Föreläste i går för en ledningsgrupp och även i detta sammanhang kom vi in på relationer – och de den viktigaste relationen av dem alla – den till dig själv. Om du vill sova gott om natten och känna ett inre välbefinnande och trygghet så måste du ta steget att lära känna dig själv och ditt inre. Ställa dig frågan – varför kände jag mig kränkt och ledsen när chefen gav en viss uppgift till en kollega? Varför tyckte Anna att hon blev förbisedd på restaurangen när hon skulle äta utan sällskap medan Kajsa, den goda vännen som besökt samma restaurang tidigare upplevde servicen som perfekt. Rannsaka ditt inre och fråga dig varför du känner som du gör. Omgivningen kan du aldrig förändra – enbart dig själv!

p1030307

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s