Relationer och personlighet – först ut är psykopaten

Det är klart att en människas personlighet har betydelse för hur en relation ser ut. Personligheten har stor påverkan på våra liv, våra förhållningssätt, hur lyckliga vi upplever oss att vara, konflikter och mycket annat.

Hur är det att leva med en psykopat? I psykopaten möter vi en människa med psykiatrisk diagnos och man räknar med att ca halv procent av befolkningen kan klassificeras som psykopater. En psykopat ser sig ofta som överlägsen andra, de vet alltid bäst och säger någon emot dem kan de bli rasande, vilket klart skapar rädsla hos omgivningen. Psykopaten är beroende av ständig uppmärksamhet. De kan vara ytterst charmerande och trevliga, manipulativa och svåra att genomskåda. Man behöver inte vara psykolog för att förstå hur svårt det kan vara att leva i en relation med en psykopat! Mera om relationwer och olika personligheter kommer du att kunna läsa om i den nya boken Relationer – himmel eller helvete. Releasedatum 1 september.

 

Relationer Omslag_Baksida_170308 - Kopia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s