Den som inga drömmar har kan heller aldrig förverkliga några

Barn och unga har ofta många drömmar – någon vill bli fotbollsproffs en annan vill bli filmstjärna, en tredje vill bli läkare och forska om gener. Klart att barn och unga måste få ha sina drömmar. De behöver inte höra – det är omöjligt. Tids nog får de flesta insikt i vilka drömmar som kan realiseras och det finns många för de allra flesta. Tyvärr tycks många glömma bort sina drömmar och livet blir i stället en stilla lunk i vardagen. Det behöver naturligtvis inte vara fel, men en omfattande studie gjord i Australien visar att det människor ångrar allra mest på dödsbädden är att de inte uppfyllt sina drömmar. I stället har de lyssnat på alla andra och kanske levt sina liv efter deras önskningar. Bra sorgligt att ångra en massa saker när dessa inte längre kan förverkligas. Så ta tag i dina drömmar och försök förverkliga dem innan det är för sent! Livet börjar inte i morgon – utan det pågår just nu!

 

P1030443

 

2 reaktioner till “Den som inga drömmar har kan heller aldrig förverkliga några

  1. Det är så sant som du skriver. Jag hade i många år en dröm om att starta eget men gick och drog på det. När jag fyllde 55 bestämde jag mig och genomförde det hela. Många runt mig kraxade som olyckskorpar och berättade för mig hur dumt det var av mig att göra det. Men idag nästan nio år senare så har jag fortfarande mitt företag kvar. Trots lågkonjunkturer och finanskriser, och jag har aldrig ångrat en enda sekund.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s