Alla dessa dagar som kom och gick – inte visste jag att det var livet

Lånar Stig Johanssons berömda citat – alla dessa dagar som kom och gick – inte visste jag att det var livet. Hur lätt är det inte att glömma bort att livet är just det som pågår här och nu. Inte det som kommer i morgon eller till jul eller till sommaren. Framtiden vet vi så lite om – det är bara nuet vi kan vara förvissade om. Alltför lätt att glömma bort vardagens glädjeämnen där den allra största gåvan är att ha hälsan – fysiskt och mentalt men också våra relationer med nära och kära. Glöm inte bort att ta hand om och vårda relationerna så att de får näring, precis som en blomma. Så sköt om er själva och era nära och njut av vardagen varje sekund!

 

 

IMG_9850

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s