Relationer – det allra viktigaste i livet – vårda dem innan det är för sent!

Många tycks tro att karriär och pengar är det viktigaste i livet – ack hur få är det inte som blir ihågkomna för sin storhet eller för sin rikedom! De strävar och sliter, njuter av makt, av att se pengarna växa, rampljuset eller vad det nu kan vara. Allt detta är absolut fantastiskt roligt, uppiggande, ger frihet och viss glädje, MEN det är inte det som är livet. Hur många av våra framgångsrika företagsledare, politiker, idrottsstjärnor eller miljardärer är ihågkomna ens efter några år? Undantag finns som Ceasar, Churchill, men de flesta blir snabbt bortglömda. De vi minns och som minns oss, som bryr sig är våra närmaste – familjen och i bästa fall ett fåtal nära vänner – så glöm inte bort dina relationer – de är livets absoluta essens och det enda varaktiga!

 

P1000372

2 reaktioner till “Relationer – det allra viktigaste i livet – vårda dem innan det är för sent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s