Plocka först ut bjälken ur ditt eget öga innan du tar ut grandet ur din nästas

Detta gamla bibeluttryck är fortfarande intressant. Allt gnällande över andra. Hur enkelt är det inte att reta upp sig på andras tillkortakommanden, låta andra stå till svars för egna misslyckanden, låta andra vara ansvariga för det vi ville ha, men inte fick. Så mycket jobbigare att ta itu med sig själv. Läste en gång en intressant artikel som slutade så här: om människor lade hälften av den tid de lägger på att reta upp sig på andra och i stället förbättra sig själva så skulle världen se annorlunda ut! Ligger mycket i det – fundera mera på vad du själv gör än vad andra gör, hur du kan förbättra dig själv och om du är missnöjd med något så förändra dig själv och din situation – ingen annan kommer att göra det!

img_8935

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s