Det är skört det där livet – så var rädda om varandra!

Självklart vet vi alla att livet inte är evigt – det är väl det enda vi egentligen vet. Det där med att ta tillvara på varandra är vi nog också medvetna om även om det är lätt att glömma i vardagen. Klokt att lite då och då påminna sig. Livet och framgång kan också vändas över en natt – ja nästan i alla fall. Att jag kom att tänka på detta beror på att MFF vann fotbollsguld i går – för fem år sedan – 2011 stod HIF som segrare och nu är de på väg att åka ur Allsvenskan- ja lite så där kan det också se ut för ett företag – eller i det alldeles egna privata livet – så glöm inte bort att ta vara på varandra och att vara ödmjuka – helt enkelt sköt om er och sköt om varandra!

 

PICT1450

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s