Den ständigt missförstådde!

Känns detta igen? De som ofta känner sig missförstådda eller tillhör du kanske själv de som många gånger tycker dig bli dåligt bemött och missförstådd? Hur som helst är det intressant  – en del människor tycker sig alltid vara illa behandlade och missförstådda. Ja, nu är det mitt fel igen, ekar ständigt. Precis som om någon vill dem illa. Mamma eller pappa som alltid favoriserar något annat syskon, fröken i skolan som alltid gullade med någon annan, kompisarna som var orättvisa, partnern som var trist, alla på jobbet som var emot en! Varför kan man aldrig se sin egen del i skeendet? Självinsikt heter svaret!

 

P1000504

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s