Hur når jag den inre lyckan?

Jag tror att de flesta människor drömmer om att nå den där djupa lyckan som inte har att göra med pengar och andra yttre faktorer. Den som får oss att sova gott om natten, vardagslyckan och det inre välbefinnandet. Inte alltid enkelt att finna den friden. Trots att både forskning och erfarenhet visar att lyckan inte nås genom yttre statussymboler som ett elegant designhem, tjusiga kläder, smycken eller klockor så tycks många i västerlandet sträva efter detta. Ju mer pengar man tjänar desto mer försöker man köpa lyckan.

Varför? Kanske för att det är enklare än att våga möta sig själv, nå det innersta och finna frid och det är enbart något man själv kan göra, ingen annan har hand om ditt liv.

 

P1030280 (2)

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s