Tänk på att lycka smittar av sig – så undvik energitjuvarna

Naturligtvis ska man stötta de som inte mår bra och är olyckliga – det är självklart – men försök att undvik negativisterna som ser fel överallt och på alla utom på sig själva. De som suckar och undrar varför det bara var tre sorters sill på Midsommarfesten när det var fyra i fjol eller beklagar sig över varför årets jobbutflykt inte inkluderade övernattning eller var det något annat som var fel. Felsökarna och energitjuvarna skadar mer än vad man kan tro.

Ny forskning visar att när vi umgås med lyckliga människor så ökar vår egen lyckonivå. Det betyder inte att allt ska vara ett glättigt liv, men det är lätt att dra ner varandra precis som det är lätt att lyfta varandra! Så försök hitta guldkornen i vardagen, gläds åt dem så spiller din glädje också över på andra!

 PICT1472

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s