Kasta bort den tunga ryggsäcken och släpp fram barnasinnet!

I dag mötte jag några barn som hoppade och sprang med glada skratt. Kom att tänka på hur sällan man ser vuxna springa på ett sådant lekfullt sätt – vuxna springer för att träna, inte sällan med ett lätt plågat uttryck i ansiktet. Vid hamnen satt det unga paret, kramades och skrattade och hade enbart ögon för varandra. Man blev glad bara av att se dem. Det är lätt att glömma bort den där vardagsglädjen – lyckan av att bara finnas till, kisa mot solen, kramas och skratta. Öppna ditt inre och njut av vardagen och livet, dina nära och kära. Var rädda om varandra och tänk på att ett gott skratt förlänger livet och gör det så mycket roligare!

IMG_3471

 

 

 

2 reaktioner till “Kasta bort den tunga ryggsäcken och släpp fram barnasinnet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s