Din enda fiende är din egen rädsla

Vem hindrar dig från att leva ditt liv och att våga förverkliga dina drömmar? Ja, jag vet att det finns människor som lever under terror och skräck, men om man ser på den svenska genomsnittsmedborgaren så tror jag framförallt att det största hindret är du själv. Rädslan för vad som kan hända om man misslyckas? Vad händer om alla blir arga? Om allt blir fel? Det är många gånger din egen fruktan och rädsla som hindrar dig från att leva livet fullt ut. Det väntar inte på dig – livet – utan det pågår precis nu! Läs gärna mer i bifogad länk från Punctum Saliens.

 http://www.punctumsaliens.se/skribenterpunctumsaliens/gastskribent-ingrid-tollgerdt-andersson/

PICT3662

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s