Glöm inte bort att förverkliga dina drömmar och leva ditt liv

För några år sedan publicerades den australiensiska sjuksköterskans studie om vad människor ångrade mest på sin dödsbädd. Svaret var klart – majoriteten ångrade att de inte förverkligat sina drömmar och levt det liv det önskat. I stället hade de levt livet

alldeles för mycket efter andras önskemål och vilja, inte det liv de egentligen önskade själva. En liknande studie gjordes förra året i Sverige och resultatet var detsamma: att man inte förverkligat sina drömmar. Så sorgligt och så trist, att ligga på dödsbädden och ångra man inte levde det liv man egentligen hade velat leva.

 Det där med att förverkliga sina drömmar och leva sitt liv är inte något som kan vänta till livets slutskede, de sista åren, till pensionen eller till man fyller 40 eller 50 år. Nej, det bör man göra hela livet, våga gå sin egen väg och göra det omöjliga möjligt. Inte lyssna på vad andra tror är möjligt eller omöjligt. Om detta och mycket mera berättar jag om på Ramsjögård Hotell (anmälan via ramsjogarden@bjarenet.com) på torsdag den 3 mars kl 19 – se inbjudan nedan. Varmt välkomna och om ni har tid, lust och möjlighet.

 

P1030214

Ramsjögård Hotell Ingrid Tollgerdt 3 mars 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s