Vem tar ansvar för ditt liv? Du själv eller någon annan?

Vi är olika vi människor – personlighet – gener och omgivande miljön formar oss och påverkar hur vi tar tag i våra liv. En del människor tycks hänga läpp vid minsta motgång och framför allt skylla den på omgivningen. Det kan vara föräldrarnas fel trots att man sedan länge lämnat barndomen – eller chefens – partnerns eller någon annans. Sällan tar man ansvar för det egna livet.

Andra är precis tvärtom – tar tag i – och tar ansvar för sitt liv. Skyller varken på barndomen – partnern – chefen eller någon annan. En gråmulen vardag kan vara precis lika vacker som den mest strålande solnedgång – det handlar mera om hur man ser på livet – det är inte hur man har det utan hur man tar det!

  
  

2 reaktioner till “Vem tar ansvar för ditt liv? Du själv eller någon annan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s