Kroppsspråk – nyckeln till framgång på livets sociala scen

Med tanke på att kroppsspråket står för mellan 70-90 procent av vårkommunikation förvånas jag ibland över att inte fler lär mer om detta. På bara några sekunder bildar vi oss en uppfattning om en annan person – utseende – klädsel och kroppsspråk är avgörande för vårt första intryck som ofta kvarstår under lång tid.

Vem är det som alltid får beställa först i baren eller blir den självklara medelpunkten på festen? Den som kan läsa andra och den som är medveten om vad han eller hon utstrålar via den ordlösa kommunikationen har ett stort försprång på den sociala arenan – vare sig vi pratar om jobb eller privatliv. Själv har jag forskat mycket kring detta – t ex vad som är avgörande vid en rekrytering, men också hur man läser av kärlekens signaler!

  
Lycka!

  
Glad att se dig!

  
Om du vill läsa mera om kroppsspråk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s