Den är skör – tråden mellan livet och döden

Skriver ofta om att fånga dagen – njuta av livet och att ta det tillvara här och nu. En dag som denna känns det särskilt påtagligt och det är med sorg i hjärtat som jag följer händelserna i Paris. För en vecka sedan gick jag längs Canal St Martin – gick in i mysiga butiker – satt på kaféer –  pratade med en massa glada och trevliga människor – gick förbi restaurangen och konsertlokalen. Bara några dagar senare förvandlades området till ett slagfält. Många liv gick till spillo – anhöriga som aldrig fick hem de sina – så glöm inte bort att ta hand om varandra – var rädda om varandra och framförallt – låt inte rädslorna ta överhanden! 

Canal St Martin förra lördagen!

  
Vinbaren nära Canal St Martin – förra lördagen !

  

Den koreanska restaurangen – förra lördagen  

Le Comptoir General nära kanalen förra lördagen – Paris – vi kommer snart tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s