Låt inte rädslorna styra ditt liv!

Känns extra aktuellt en dryg vecka efter terrordåden i Paris – gisslandrama i Mali – och mer eller mindre konkreta terrorhot runt om i vår värld. Rädslan är vår värsta fiende för den dödar lite i taget – men aldrig helt! Så låt inte rädslorna bestämma livet utan lev det fullt ut. Ingen vet när det är för sent! Att resa och få uppleva andra miljöer, kulturer och människor är oerhört berikande för vår utveckling som människor och för mig är det lite av en passion. Ett bildspel från några av årets resor och det är snart dags för nästa resa!  Vårvinter i Alperna!

 Nice – i april – möten – konst – kultur – hav – jobb och mycket annat!  Skrivarresan till Bologna i maj – nya erfarenheter – nya möten och välbekanta möten – och mycket inspirerande arbete!  Sommardagar i Provence!

 Nästa skrivarresa – Nice i oktober med en ny spännande grupp – möten med nya människor och med vänner – ”världens roligare jobbuppdrag”  

Så Paris för en dryg vecka sedan – en del jobb men också möten med vänner – det är med sorg i hjärtat som jag följer händelserna i Paris – men också med framtidshopp när jag ser Parisarna ute på gator och torg igen och själv ska jag tillbaka så fort jag kan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s