Livets kontraster berikar och inspirerar 

Tacksam att ha ett liv som bjuder på enormt olika upplevelser – både jobbmässigt och privat – ena dagen författarkväll i en mysig bokhandel för att nästa dag stå på scen och föreläsa om ledarskap för en massa chefer i Stockholm – en annan på resa i romantiska och spännande Paris – blogga om upplevelserna för Vagabond och ytterligare en annan – promenad längs havet hemma på Bjärehalvön! Alla upplevelser – möten och livets kontraster berikar – berör och utvecklar!

  

Författarkväll i Bjäre Bolhandel

  
Shopping i Paris

  
På väg till Stockholm för att föreläsa!

  
Solnedgång över hamnen hemma på Bjärehalvön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s