Livsglädje – ”joie de vivre”

Att sitta på ett kafé med ett iskallt glas rosévin, kolla på folk, prata och skratta är livsnjutning på hög nivå, joie de vivre! Njutning av olika slag är behagligt. Man mår bra långt inne i sig själv. Det är inte något man ska ”unna” sig, utan det bör vara en naturlig del av vardagen. Varför? Jo, det är inte bara så att man mår väl utan forskning visar att människor som har förmåga att njuta också är lyckligare. En del av den förmåagn är kopplat till personligheten, men man kan också vända sig utåt och förändra sitt liv. Så fånga dagen och njut så mycket du bara kan!

P1010794

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s