Passion och hårt arbete – nycklar till framgång

Tillbaka från Bokmässan som överträffade mina vildaste förväntningar när det gäller antal sålda böcker. Mycket glad för det och det är roligt att än en gång se att passion och hårt arbete lönar sig. Älskar författandet och har jobbat otroligt mycket under lång tid inför släppet av min nya roman – Kärlek och svek med fokus på release och Bokmässa. Ibland slår en tanken – kommer det att ge resultat? Då blir man extra glad när man ser att denna gamla sanning håller precis lika bra fortfarande. Detta är min sjätte titel i Tollgerdt Förlag AB och böckerna varken skriver sig själv och ännu mindre säljer de sig själv. Det är heller inte bokhandeln som är den främsta marknadsföraren utan det är du själv och i nästa steg – ännu viktigare – dina läsare.

Oavsett bransch, ålder eller kön så är det ett enda koncept som gäller för att lyckas – passion och hårt arbete. Det flyger sällan några ”några stekta sparvar” in i munnen och min numera helt slutsålda bok, Passion, nyckeln till framgång, visade att samtliga av de intervjuade, alltifrån Gunde Svan, Carl Bennet och Björn Hellberg till Amelia Adamo och Kjerstin Dellert har så mycket som förenar dem. Alla jobbar fortfarande stenhårt. Varför? De är passionerade och vill lyckas med allt de företar sig. Ingen slår sig till ro utan alla vill vidare. Passionen driver dem och de älskar att arbeta.

_MG_8698Sveket_Omslag_Baksida_150413_RED13_485Sveket_Omslag_Framsida_150413_RED13_485_web

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s