Släpp kontrollen och låt dig lyftas med i livets berusande fors

En hel del människor har ett starkt behov av att ha kontroll över sig själva, andra, ja över livet. En omöjlig uppgift. Det är klart att vi behöver en viss struktur och framförhållning över vår tillvaro, men alltför stort kontrollbehov hindrar många gånger människor från att leva livet fullt ut. Rädsla är ofta sammankopplat med kontroll och i extrema fall begränsar detta tillvaron alldeles otroligt. Man kanske inte vågar flyga, inte åka hiss, inte köra bil och aldrig prova på det okända trots att vi alla vet att livet låter sig inte kontrolleras. Och så trist det vore om vi inte vågar lyfta och kasta oss ut på okänt vatten. Det berika och gör en glad och i dag fick mitt skönlitterära författande ett extra lyft upp i det blå när jag, av en slump, fick veta att min första roman Gränslandet nu finns som talbok!

http://www.legimus.se/default.aspx?workid=a7c50b6f-0650-4a3c-8042-a33f00644b30&id=200876IMG_5241

Gränslandet_Omslag_SLUTLIG2_485_130624_redigerad-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s