Så blev jag författare

Jag ska ställa ut på Bokmässan på torsdag/fredag så jag kan liksom inte låta bli att skriva om hur min väg till författarskapet har varit. Min huvudsakliga profession är forskare och managementkonsult och när jag är ute med jobb så presenterar mig oftast som forskare, doktor i psykologi vid Handelshögskolan i Stockholm, föreläsare och managementkonsult. Det är min professionella roll. I min forskarkarriär har jag skrivit närmare 25 olika böcker, men har på något sätt aldrig identifierat mig som författare. Lustigt, men författandet var enbart en bisyssla trots att flera titlar sålt väldigt bra, inte minst i Libers serier, Bättre Ledarskap.

När blev jag då författare? Jag tror att det var när jag hösten 2010 startade ett eget bokförlag, Tollgerdt Förlag, och nu lagom till Bokmässan i Göteborg så publicerar jag min sjätte titel, Kärlek och svek, en psykologisk relationsroman på det egna förlaget. Plötsligt slog mig tanken, ja jag är faktiskt författare! Så otroligt roligt och framförallt att jag har vågat och att det har gått så bra. Bestsellern är ännu långt borta, men böckerna går ihop, jag har en hel del läsare och jag tjänar pengar på mitt skrivande!

Med detta blogginlägg vill jag inspirera alla till att våga leva ut sina drömmar och kanske inte planera livet alltför mycket? Att bli författare var inte min dröm, det bara blev så, men det är otroligt roligt och utvecklande. Kanske några er läsare och följare ska till Bokmässan? I så fall hoppas jag att vi ses – jag finns torsdagen den 24/9 och fredagen den 25/9 i QQ:s monter C 00:05 och jag ser verkligen fram mot att möta mina läsare. Varmt välkomna till montern! Bifogar några presslänkar om den nya romanen – Kärlek och svek.

IMG_7496Sveket_Omslag_Framsida_150413_RED13_485_web 

http://www.hd.se/lokalt/bastad/2015/09/22/vad-handlar-din-bok-om/

Från mörker mot ljuset

http://bastad.lokaltidningen.se/bjareforfattare-aktuell-med-karlek-och-svek-/20150915/artikler/150919760/1065

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s