Vågar du vara dig själv på livets scen eller spelar du någon annan?

Att vara sig själv är kanske inte alltid enkelt, men så mycket lättare än att spela rollen av någon annan. Vore bra tröttsamt att ständigt befinna sig på en teaterscen – särskilt om ovationerna uteblev! Risken är stor att ”hurraropen” tystnar förr eller senare om du inte är äkta.

Därför gäller det att bejaka sig själv! Den du är allra längst inne i dig själv är det bara du som kan känna riktigt på djupet. Vågar du, inte bara möta dig själv, utan också bejaka den du är fullt ut så kommer du att få en helt annan harmoni i ditt liv. Om du inte är ärlig mot dig själv kommer du heller aldrig att framstå som ärlig och trovärdig i andras ögon.

P1030281

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s