Lyft och låt sig sväva ovan molnen en stund!

Skulle önska att fler vågade släppa taget, lyfta och sväva ovan molen en liten stund då och då. Våga göra det man inte trodde skulle gå. Man kan om man vill. Det innebär inte att alla kan göra allt utan man måste ha kunskap om styrkor och begränsningar. Hur får man det? Svaret heter självkännedom.

Känner du dig själv och ditt innersta? Om inte så börja utforska dig själv och ditt inre. Fullärd blir nog ingen, men man kan komma en lång bit på väg. Den inre resan är nog den mest spännande man kan göra. Du har sällskap av en enda person hela livet och det är du själv. Det vore allt bra synd att låta bristande kunskap om det egna jaget begränsa livets möjligheter.

Lägg fokus på dina styrkor så kan du också nå hur långt som helst.

tollgert[1]

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s