Mycket kan du fly från, men aldrig från dig själv

Livets resa går sällan längs en rak väg och väl är väl det. Den kan vara upp och ned, krokig och ibland en bred motorväg. Vilken väg du än tar genom livet så har du alltid sällskap av samma person – vem? Ja, du själv, i vått och torrt, i glädje och i sorg. Sorgligt om man inte lär känna sin ständige följeslagare och tycka om sig själv.

Att inte våga möta sig själv och det egna jaget är att välja bort den riktiga lyckan och det inre välbefinnandet. Det finns ett gammalt talesätt – du kan aldrig resa från dina problem och dig själv. För eller senare kommer det inre jaget i fatt en människa. Synd att många väntar att öppna det inre tills det är för sent!

Hav, sand och sol – öppnar alla sinnen!

IMG_4558 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s