Det mesta är möjligt – du själv sätter gränserna

Allt är naturligtvis inte möjligt för alla, men jag tror att människor kan så mycket mera än vad de många gånger tror. Ska du? Inte kan väl du? Lite av – du ska inte tro att du är något. Tyvärr uppfostras många barn så – man ska inte berömma för mycket – barn måste styras och lära sig att lyda. De får inte förhäva sig och så vidare. Ja, det är kanske inte så konstigt att många har dålig självkänsla och saknar tilltro till den egna förmågan. Så synd för i rätt miljö kan de flesta lyfta och utvecklas på ett sätt som kanske ingen trott! Men kom ihåg – det är bara en enda människa som kan skapa och utveckla ditt liv – DU själv. Försök välj en omgivning som bejakar och inte kväver.

I mitt ”sommarprogram” på Ariton webbradio berättar jag mycket mera om detta – klicka på länken nedan om du vill lyssna!

http://www.aritonforlag.se/ingrid/

PICT1469

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s