Kasta loss och att göra det omöjliga möjligt

Det är ju ett av mina favoritteman – att man kan så mycket mera än vad man kanske tror om man bara vågar. Jag skulle kunna ge otaliga exempel på hur människor har vågat och lyckats. Starta en restaurang lång upp i Nordnorge och få dit USA:s dåvarande president eller komma från fattiga förhållande bli en av världens mest välkända modeskapare – Coco Chanel. Som sagt listan kan göras lång och i vardagen handlar det kanske inte om att visa bli berömdheter utan att vi ska våga skapa våra liv så att de blir bästa möjliga. Inte låta rädslor och ord som ”det går aldrig” – ”vad tror du?” ”Så kan man inte göra” – utan kasta loss, våga och bejaka sina drömmar!

Om du finns i Stockholmstrakten och vill höra mera om att göra det omöjliga möjligt, om företagande och ledarskap så föreläser jag och Gunvor Engström (styrelseledamot, fd landshövding i Blekinge) om att gå sin egen väg – kasta loss och att våga – varmt välkommen – se inbjudan nedan.

http://www.tollgerdt.se/tollgerdt-forlag/bokrelease-stockholm.html

 

Sveket_Omslag_Framsida_150413_RED13_485_web

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s