Tillbringa inte livet med att vänta på att börja leva!

Det går fort det där livet. Hur ofta hör jag inte människor säga – att sen – till helgen – till semestern – senare i livet eller kanske till och med till pensionen – då ska det börja – livet. Då ska alla drömmar förverkligas, men då är det tyvärr ofta alltför sent. Den som inte fångar livet i unga år fångar dessvärre ofta det heller inte senare. Det betyder inte att det är för sent att förändra sitt liv och börja leva – men gör nu! Livet är just här och nu – vare sig i morgon eller om ett år, eller när barnen växt upp eller i väntan på något annat som ska komma.

Alltför lätt att skjuta upp morgondagen – det förflutna har ju redan varit och det kan vi inte göra mycket åt – njuta av det om det är något vi tyckt om – annars försöka kasta bort det– men nuet är ju här och just denna dag – den kommer aldrig mera tillbaka och livet kan heller inte skjutas upp. Fånga det, var rädda om varandra och lev just nu!

IMG_3027

2 reaktioner till “Tillbringa inte livet med att vänta på att börja leva!

  1. Måste verkligen beundra denna kloka kvinna, för hennes tankar, kunskap ord och författarskap, det kan ingen gå oberörd från. Det enkla i livet är ofta det svåra. Tack för dina inlägg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s