Mitt livsmotto: du ångrar aldrig det du gjort – bara det du inte gjorde!

Livet är fullt av möjligheter och det gäller att fånga dem. Tänk på det lilla barnets utveckling – hur han eller hon testar att vända sig, krypa, gå, falla och hela tiden fortsätter tills det lär sig mer och mer. Ivriga och förväntansfulla, vill lära, se och upptäcka nya saker. Vad döljer sig bakom nästa krök?

Så plötsligt händer det något. Varför stannar så många människor upp och låter rädslan hindra dem från att fortsätta att utvecklas? Vågar inte dyka, inte flyga, inte möta nya platser och okända människor, inte leva! Det är som om farorna lurade överallt. Rädslan har tagit makten. Allt kan vara farligt, men låt inte rädslorna hindra dig från att leva.

”Fruktan är den grymmaste av alla mördare. Den dödar aldrig helt, men den hindrar människan från att leva.”

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s