Kasta bort din tunga ryggsäck – det förflutna kan du inte ändra på!

Många går igenom livet och bär på en tung ryggsäck. Den tycks bli tyngre och tyngre för varje år. Vad finns i den? Jo, alla missförstånd, misstag och andra oförrätter man tycker sig ha blivit utsatt för. Det kan vara att mamma och pappa verkade tycka bättre om syrran – var hon mer älskad? Eller läraren som alltid favoriserade bästa kompisen. Chefen som inte såg en. Vännen som svek. Gör som Snusmumriken i Mumintrollet – försök gå genom livet utan den tunga ryggsäcken!

Vilka tunga och destruktiva tankar som föds ur detta och som förstör så mycket av glädjen av att leva. Bara finnas till, njuta av solen, regnet och snön. Ta det tillvara och försök att kasta bort de svarta tankarna. Glöm den slagna bollen och koncentrera dig på nästa boll. Samma sak med livet. Glöm alla oförrätter och koncentrera dig på vad du kan göra med ditt framtida liv. Det förflutna kan aldrig ändras.

IMG_4334

3 reaktioner till “Kasta bort din tunga ryggsäck – det förflutna kan du inte ändra på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s