Uppskjut inte livet till morgondagen – då kan det vara för sent!

Livet pågår just här och just nu – hur ofta hör vi inte detta och varför kan det vara så svårt att ta det till sig? Senare när det funkar bättre DÅ ska jag göra det, förverkliga mina mål och drömmar. Inte just nu, hinner inte, kan inte, nästa år eller kanske nästa? Alla tusen ursäkter för att inte förverkliga livets drömmar. Lätt att sitta bitter och förgrämd vid livets mitt och ställa sig frågan – var detta livet? Blev det inte mera? Var blev det av alla mina drömmar? Ingen annan än du själv kan förverkliga dina drömmar och skapa det liv du vill ha. Gör det nu och vänta inte tills i morgon!

P1030281 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s