Bli fri och låt inte rädslorna styra ditt liv!

Lätt att låta rädslor styra livet. Inte flyga, inte köra bil, inte vara ute på kvällen, inte resa för långt bort, inte sola, inte ägna sig för mycket åt sinnenas njutning osv – allt kan vara farligt. Hur många låter inte rädslorna styra livet i stället för att leva här och nu? Livet är farligt, men nog vore det bra trist att inte leva livet medan man kan. Ju mer vi vågar göra och uppleva desto roligare och mer spännande blir det. Gäller att fylla livet med ett så bra innehåll som man bara kan, leva här och nu, njuta och omge sig med som är viktigast för en. Njut av livet för det går inte repris!

Följ gärna – tollgerdt – på Instagram – där blir det mera om inre och yttre resor nästan varje dag.

P1000372

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s