Livets resa är inte ”all inclusive”

Vem skapar ditt liv? Ja, det är du själv! Naturligtvis har vi olika förutsättningar – men är man född i Sverige har de flesta (inte alla) goda förutsättningar att forma sitt eget liv. Läste en artikel om ”duktiga flickor”. Flickor är duktiga i skola och utbildning är en mycket bra inträdesbiljett för att forma ett rikt liv. Valmöjligheterna blir så mycket större om man har en gedigen utbildning som grund. Ibland förs det fram en bild av att det inte skulle vara bra att vara duktig – men det är klart att det är positivt. I Sverige finns de yttre ramarna för att få ett gott liv, men livets resa är inte ”all inclusive” – utan du måste själv jobba för att få ett så gott liv som möjligt. Det är inte någon annan som fixar det åt dig.

Nu har jag börjat med Instagramfölj gärna – tollgerdt – de blir mycket om personlig utveckling, självkänsla, ledarskap, inre och yttre resor och massor av tips på natur- och matpärlor och resor nära och långt borta!

p1030307

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s