Ta det tillvara – livet – det pågår just här och just nu!

I morgon ska jag göra det. Ta kontakt med den där vännen jag inte pratat med på länge eller besöka en ensam släkting. Ringa det samtalet som jag skjutit upp så länge. Be om förlåtelse till någon man länge tänkt på och så vidare. Hur lätt är det inte att skjuta upp livet till morgondagen. Plötsligt var morgondagen där och så blev det inte då heller. Tänk att det redan gått en månad av 2015 – snart är det flera – så uppskjut inte livet till i morgon utan lev det just här och just nu!

 

IMG_5698

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s