Låt inte det förflutna avgöra morgondagen

Lätt att fastna och låta gårdagen styra morgondagen. Den tråkiga uppväxten, missförstånden på jobbet, den dåliga relationen eller vad det nu kan vara. Visst påverkas vi av det förflutna, men livet kan skrivas om och förnyas hur många gånger som helst. Se till att bli huvudpersonen i ditt eget liv med allt bagage som du bär med dig. Succéer och misslyckanden, förhoppningar och missmod, glädje och sorg. Det är aldrig för sent att förändra sin personliga historia utan det handlar om att ha förtroende för sig själv och lita på den egna förmågan.

 IMG_4325

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s