Ta makt över ditt eget liv!

IMG_4334Vi kan inte göra så mycket åt andra och deras liv, men man kan ta ansvar för och ta tillvara på tillfällena i det egna livet. Det är en utmaning att se de tusentals möjligheter som livet erbjuder oss. Att våga lämna den enklaste vägen, som kanske inte alls behöver vara den bästa eller den lyckligaste. Utmana oss själva att våga prova nya vägar. Att vara medvetna om att människor är sårbara varelser med rädslor och svagheter, men att det inte ska få hindra oss från att leva livet fullt ut.

 

 

 

2 reaktioner till “Ta makt över ditt eget liv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s