Varför känner sig vissa alltid missförstådda?

Hur kan det komma sig att en del alltid tycks bli missförstådda? Illa behandlade i alla situationer. På restaurangen – servitören var oförskämd – bland vänner – de är alltid otrevliga eller snackar skit – på jobbet – varför ser aldrig chefen mig? Hon fick chefsjobbet för att hon fjäskar – i kärleksrelationer – ständigt missförstådda möter de en omgivning som alltid har fel. Är det verkligen så enkelt att ”alla andra” har fel medan man själv har rätt i allt? Eller kan det bero på att man utstrålar signaler som gör att man blir missförstådd och att man har svårt att läsa omgivningens koder?

Kroppsspråk och personkemi kan vara en nyckel till att utvecklas på den sociala arenan -mer att läsa om detta i Kärlekens Koder!

 

p1060776

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s