Kärlekskoden – hur gick det sedan?

Ja så är vi inne på detta igen – hur får man det att hålla? Staffan lyssnade inte på vetenskapen i sitt slutgiltiga val – Anna var bara nummer 6 efter de vetenskapliga testerna – så höll det heller inte ens över Parisresan. Greta däremot valde Per som rankades högt i alla tester och de är fortfarande ett par. Det viktigaste med ett program som Kärleksoden är att få deltagarna att reflektera och fundera över vad som är viktigt i relation och vad man attraheras av. Likhet i olika avseenden är viktigt, men också detta att man kan prata med varandra. Tror att en nyckel till en bra och hållbar relation är att ständigt hålla samtalet levande, att kunna skratta och ha roligt tillsammans – och sist men inte minst att visa att man tycker om varandra! Mycket mera om personkemi, relationer och kroppsspråk hittar du i min nya bok – Kärlekens Koder – finns i nätbokhandeln och hos välsorterade bokhandlare.

 

 

IMG_1025

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s