Vidagde vyer – öppenhet och tolerans

Ju mera man ser, lär sig och upplever desto mera vidgas ens erfarenheter. Att studera, läsa och  lära är en väg – att resa med öppna ögon och möta människor från olika kulturer är en annan. Genom livet reser vi alla. Vi får olika erfarenheter som formar oss och vi möter också livet på väldigt skilda sätt. Om man har haft förmånen att födas i ett ganska jämställt land handlar det en hel del om förhållningssätt när livserfarenheter värderas. Öppenhet och tolerans är också en fråga om inställning. För egen del upplever jag resandet som extremt viktigt- vidgar ens vyer och är otroligt berikande!

 

PICT1469

 

 

 

2 reaktioner till “Vidagde vyer – öppenhet och tolerans

  1. Mycket viktiga rader. Instämmer verkligen med dina ord.Så viktigt att se utanför sig själv för att kunna vara med och förändra, men också för att känna tacksamhet för det man fått. Önskar dig en fin sommar. Kommer under sommaren att skriva några rader om ”Kärlekskoden”. Återkommer.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s