Kärlekskoden – hur man relationen att hålla?

Så har man då träffat kärleken och jag tror att alla hoppas att den ska vara för evigt. En del par lyckas hålla kärleken vid liv och skapa en livslång relation medan många förhållanden spricker. Hur får man det att hålla?

Likheten är en bra grund att vila på. Liknande bakgrund, utbildning och värderingar, men också en viss överensstämmelse i personligheten, hur man ser på en relation och vad som är viktigt i livet. Låt säga att den ene tycker om fjällvandringar och att tälta medan den andre helst reser till Paris, London eller Tokyo. Eller en annan som känner trygghet i välrodnade charterresor medan partnern vill prova äventyret och själv skapa resor över världen. Inngen bra grund för en långvarig relation. Någon älskar stora fester och att umgås med tjejgänget medan den andre vill ha närhet och tvåsamhet. Bra? Nja!! Skriver mycket mera om detta i min nya bok – Kärlekens Koder. Avslutningsvis – vem väljer Staffan och Greta i Kärlekskoden?

 http://www.svt.se/karlekskoden/ett-tecken-pa-sexuellt-intresse-1

 IMG_1746

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s