Kärlekskoden – säkra tecken på intresse

Hur ser man det då? Om någon är intresserad av att vara mer än en vän? Det är ganska enkelt att se om man kan läsa kroppsspråk och andra signaler. Att inte kunna ta blicken från varandra är ett säkert tecken. Lång och tät ögonkontakt öppnar pupillen och vi börjar blinka när vi är intresserade. Det höjda, lite förvånade, ögonbrynet är ett annat tecken. Autonom beröring som att dra handen över halsen, genom håret, plocka bort osynligt skräp på kläderna är också positiva signaler – för att inte tala om att spegla varandras kroppsrörelser och så leendet! Ser man alla dessa tecken i ett möte så är det ”grönt ljus”.

Mycket mera kan du läsa i boken – ”Kärlekens Koder” som finns i nätbokhandeln och hos välsorterade bokhandlare.

IMG_0181

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s