Kärlekskoden – utseende och kroppspråk

Vad är det som styr attraktion och förälskelse? Det tar bara några sekunder – så har vi bestämt oss – om vi gillar den vi möter eller inte. Att utseende, kläder och den yttre fasaden påverkar första intrycket är inte särskilt konstigt och även kroppsspråket har en stort inflytande på vårt första intryck. Hur rör man sig? Har man ett öppet eller slutet kroppsspråk – med ett slutet kroppsspråk kan man vara övertygad om att få vara i fred – om det nu är det man vill. Det äkta leendet – hur ser man det? Ögonkontakten – hur lång – pupillerna? Avstånd – ja det ordlösa språket är otroligt fascinerande och står för mellan 70 till 90 procent av vår kommunikation!

Mera om kroppsspråk hittar man i Kärlekens koder – en alldeles ny vetenskaplig bok om hur man förstår och tolkar kärlekens språk Boken hittar du hos välsorterade bokhandlare, på Adlibris, på Bokus och www.tollgerdt.se

I SVT:s nya serie Kärlekskoden kan man se när jag tolkar deltagarnas kroppsspråk utifrån personkemin!

http://www.svt.se/karlekskoden/se-testerna-i-andra-programmet

 IMG_1013

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s