Hur läser man kärlekens koder?

De flesta människor har behov av närhet och väldigt många vill leva i tvåsamhet. Sverige är ett av världens mest singeltäta länder och forskning visar att en stor del, också av unga människor, upplever en hög grad av ensamhet. Varför kan det vara svårt att finna ”rätt” person – någon som man vill vakna med och åldras med?

Kärlekens språk är outgrundligt – kanske det som gör det så spännande, men det finns mycket som man kan lära och förstå. I SVT programmet Kärlekskoden medverkar jag som expert på kroppsspråk. Kroppsspråket säger mer än 1000 ord. Enligt forskning står det ordlösa språket för mellan 70 till 90 procent av vår kommunikation. Klart det är viktigt att förstå vad man själv signalerar och hur man kan tolka andra!

Mera hittar man i Kärlekens koder – en alldeles ny vetenskaplig bok om hur man förstår och tolkar kärlekens språk – och följ gärna SVT 1 programmet Kärlekskoden!

Kärlekens Koder finns hos välsorterade bokhandlare, på Adlibris, på Bokus och www.tollgerdt.se

http://www.svt.se/karlekskoden/se-testerna-i-andra-programmet

 IMG_1025

4 reaktioner till “Hur läser man kärlekens koder?

 1. Intressant med kroppsspråk och i kombination med kärlek blir det ju väldigt trevligt.
  Såg det underhållande programmet – tack för intressant inslag.

  Gilla

  1. Tack Palle – kul du gillade programmet – och visst är det spännande – detta med kroppsspråk – stpr för mellan 70-90 procent av vår kommunikation!

   Gilla

 2. Kan varmt rekommendera din bok Ingrid Tollgerdt- Andersson, ett ämne som ständigt är aktuellt och intresserar oss alla tror jag. Om inte annat berörs vi av kommunikationens koder på olika sätt dagligen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s